1

13.7.2018

1

La data de 11 iulie 2018 s-a aprobat contractul subsidiar nr. 9, ]n cadrul proiectului URBIVEL. Acest contract are ca parteneri  ICPE-IE și UTCN.

 

Nr.crt. Date contract subsidiar Valoare contract subsidiar
9 Denumire CS9:Partener: UTCN

Responsabil contract subsidiar: Pop Piglesan Florin

Scurtă descriere a contractului:

Scopul: Dezvoltarea şi analiza multifizică a maşinilor electrice cu înaltă eficienţă cu aplicaţie directă în sistemele de ventilaţie, încalzire şi aer condiţionat pentru industria auto, prin activități specifice de parteneriat în vederea transferului de cunoștiințe.

Principalele obiective ale proiectului sunt:

  • Dezvoltarea împreună cu sau pentru mediul de afaceri, de activităţi de cercetare-dezvoltare cu scopul de a dezvolta sisteme de acţionare pentru încălzirea, ventilaţia şi aer condiţionat la nivelul vehiculelor electrice urbane.1 cerere de brevet de inventie.
  • Dezvoltarea împreună cu sau pentru mediul de afaceri, de activităţi de cercetare-dezvoltare cu scopul de a dezvolta sisteme de acţionare pentru încălzirea, ventilaţia şi aer condiţionat la nivelul vehiculelor electrice urbane.

Rezultatele așteptate vor fi cuantificate prin:

  • 4 lucrari stiintifice publicate
  • 1 cerere de brevet de inventie

Membri echipei (poziţii în proiect):

Echipa UTC-N este formată din 4 membri cu atribuții în cadrul proiectului legate de competențele și abilitățile specifice fiecărui membru și 1 posturi vacante destinate tinerilor cercetători.

Echipa ICPE-IE este formată dintr-un număr de 9 specialiști în domeniu.

Val. totală: 512500 lei

Val. totală eligibilă: 500000 lei

Val.totală eligibilă nerambursabilă: 364000lei