1

25.01.2018

1

 

 

Partener: NET BRINEL SA

Responsabil contract subsidiar: Prof.dr.ing. Virgil Dobrotă.

Scurtă descriere a contractului:

Realizarea a trei modele experimentale în vederea integrării vehiculelor electrice în ecosistemul unui oraş inteligent. Primul model experimental este un sistem de monitorizare a supraîncălzirii termice a reţelei electrice din vehicule. Al doilea sistem se referă la monitorizarea mediului înconjurător cu ajutorul vehiculelor electrice inteligente, iar al treilea model experimental asigură conectivitatea permanentă în cloud privat, independent de tehnologia de acces (WiFi, 3G, 4G/LTE etc.). Se vor prezenta minim două demonstraţii privind funcţionalitatea modelelor experimentale realizate în cadrul proiectului.

Membrii echipei: din partea NetBrinel SA: doi ingineri de sistem în informatică (din care unul director de proiect), un programator şi un proiectant sisteme informatice iar din partea UTCN: un cercetător ştiinţific gradul I (responsabil de proiect), un cercetător stiinţific şi trei asistenţi cercetare.

Valoarea totală a contractului este 899.884,75 lei, din care valoare totală eligibilă: 810.923,75 lei şi valoare asistenţă financiară nerambursabilă:720.670,31 lei

 

Contact: Virgil.Dobrota@com.utcluj.ro